Videokonferanse med fem andre universiteter rundt om i verden og CERN

Masterclass partikkelfysikk UiO 4 april 2019

Fysikk 1 gruppen fra Sandvika vgs deltok 4 april på Masterclass i partikkelfysikk som arrangeres av UiO hvert år. Masterclass og "Hands on Particle Physics" er et initiativ fra IPPOG

Maren, Amund og gratulasjonskaken

To av våre elever var med i Special Olympics World Games og de gjorde det veldig bra

Special Olympics World Games er verdens største idrettsarrangement for mennesker med utviklingshemming, dette arrangementet holdes hvert andre år, året før de Olympiske leker.

nede i cms-detektoren ved CERN

Studietur til Sveits med fysikk elever

Hvert år drar fysikk2-elevene på studietur til Sveits. Her er en hilsen fra årets tur

Den store lærerjakten 2019

Akkurat nå kan du søke på over 100 ledige stillinger til de videregående skolene i Akershus. Felles søknadsfrist er 24. mars.

Beste ungdomsbedrift 2019

Vel gjennomført Akershusmesterskap i Ungdomsbedrift

Det var flott innsats fra de 60 Sandvikaelevene fra helse og oppvekst og studiespesialiserende. En lang spennende dag som startet kl 07.00 med avreise fra skolen og som sluttet med hjemkomst kl 19.30.

Faksimilie Aftenposten 27.februar 2019

Fantastiske anmeldelser for Sandvikarevyen

Sandvikarevyen "Sotomayor" får terningkast 5+ av Budstikka og terningkast 5 av Aftenposten

Foran katedralen i Valencia

Spansk - klasse på tur til Valencia

Elever som har valgt spansk nivå 3 er på språkreise i Valencia. De bor hos spanske familier og er på språkskole hver dag!

Eldrevenner UB fikk 2 plass i Bærekraftprisen

Flotte resultater for Sandvikaelever på regionmessen Asker og Bærummesterskap i ungdomsbedrifter

70 elever og 14 ungdomsbedrifter fra Sandvika videregående skole deltok i regionmessen Asker og Bærummesterskapet i ungdomsbedrift.

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Er du bekymret for din ungdoms utforskning når det gjelder alkohol eller andre rusmidler?

Barne- og familieenheten i Asker kommune inviterer til foreldregrupper basert på «TUNING IN TO TEENS»