Sandvikarevyen

Sandvikarevyen 2019

I 1993 slo Javier Sotomayor verdensrekorden i høyde da han hoppet 2.45 i Salamanca. Vi drømmer om å nå nye høyder, men ingen har hoppet høyere, verken før eller siden.

Foran katedralen i Valencia

Spansk - klasse på tur til Valencia

Elever som har valgt spansk nivå 3 er på språkreise i Valencia. De bor hos spanske familier og er på språkskole hver dag!

Eldrevenner UB fikk 2 plass i Bærekraftprisen

Flotte resultater for Sandvikaelever på regionmessen Asker og Bærummesterskap i ungdomsbedrifter

70 elever og 14 ungdomsbedrifter fra Sandvika videregående skole deltok i regionmessen Asker og Bærummesterskapet i ungdomsbedrift.

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Ungdata - informasjon til foresatte om undersøkelse

I 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Akershus blant elever i videregående skole. For å gi et godt bilde av situasjonen i Akershus.

Mestringsgrupper

Veiledningssenteret Asker og Bærum tilbyr pressmestringskurs og eksamensmestringskurs.

Er du bekymret for din ungdoms utforskning når det gjelder alkohol eller andre rusmidler?

Barne- og familieenheten i Asker kommune inviterer til foreldregrupper basert på «TUNING IN TO TEENS»

Lærere og elever på Medier og kommunikasjon tredje trinn var i Oslo på førjulstur

Vi besøkte Nobels fredsenter og Nasjonalgalleriet

Trenger du å snakke med psykolog?

Helsestasjon for ungdom Bærum tilbyr drop-in psykologtime

Informasjon til foreldre og foresatte om elevundersøkelse

Torsdag 13.desember gjennomfører vi elevundersøkelse. Se mer informasjon her