Global goals, USA-tur for elever på vg3 Samfunnsfaglig Engelsk september 2017

I samarbeid med Lindenhurst High School 300 Charles St, Lindenhurst, NY 11757, USA, dro 16 elever og to lærere til New York fredag 15. september for å delta på prosjektet Global Goals.

Se mer informasjon om Global Goals her.

Turen var lagt opp slik at de norske elevene bodde privat hos elever fra Lindenhurst high school 4 netter. I programmet sto to dager i New York, tre dager på skolen der elevene deltok i ordinær undervisning på high school, og to dager i Washington Dc.

Uken var planlagt samtidig med møte i FN der de 17 målene ble diskutert med ledere fra hele verden. Elevene fra Sandvika vgs og Lindenhurst high school har aktivt jobbet med disse målene og arbeidet fortsetter gjennom skoleåret.

Rett etter påske kommer elevene fra Usa til Norge for å delta på et aktivt program på Sandvika videregående skole.

Program for turen:

New York