Mesterskap for ungdomsbedrifter

Onsdag 28. februar var det Norges største regionale ungdomsbedriftsmesterskap på Lillestrøm

Alle elev- og ungdomsbedrifter i Akershus møttes for å konkurrerer på Grûnderexpo 2018.

Det var rekordmange bedrifter som var påmeldt og vanskelig å bli blant de ni nominerte av 150 påmeldte.

Sandvika vgs sine elever fra helse og oppvekst, tilrettelagt opplæring og SSP, gjorde det utrolig bra.

De som gikk av med 1., 2. eller 3. plass var:

• 1.premie: Beste markedsføring ble PreFix U
  • 2.premie: Beste yrkesfaglige bedrift ble Stopp, det er min kropp UB
  • 2.premie: Spleiselagets regnskapspris fikk Veggies UB
  • 3.premie: Beste HR/IA-bedrift ble Water Illusion UB
  • 2.permie: Beste selger på grunderexpo, Zahraa Rasham fra Samfunnstolkene UB (De tolker norsk kultur sammen med nye innbyggere i Norge)

Hun konkurrerte blant 1 000 elever. Alle de 1 000 prøver å selge/presentere/forklare/formidle/kommunisere sitt prosjekt. Og så går Zahraa  bort og vinner Canada tur!.  - Gratulerer så mye til Zahraa, helseservice på HO. 2 plass.

Vi er så stolte av deg! God tur