Fakta-app om valg av høyere utdanning

"7 trinn til utdanning" er en app som veileder søkere til høyere utdanning gjennom kjente trinn i valgprosessen.

Temakveld for foreldre med ungdom som ikke får til å gå på skolen

En del ungdom faller ut av skolen - og blir værende hjemme over tid. Dette kan ha mange årsaker. Bærum kommunes tilbud retter seg mot foreldre til ungdom der skolefraværet antas å være av psykososial art.

Sandvika fører an i digitaliseringen_faksimile_budstikka 03.01.2018

Sandvika fører an i digitaliseringen

Politikerne lar seg imponere over Sandvika videregående skoles mangeårige satsning på digitalisering i undervisningen

Vinnerne med aktivitetene for menn Adams Dag Fra venstre Maja Elis, Håkonsen, Synnøve B.Lindholm, Martin B.Svestad og fra høyre Maria C.Haraldssøn, Julie L.Emberland, Mie E.M Olsen og Caroline Nordhaug

Elevene i markedsføring og ledelse samarbeider med Sandvika storsenter

Sandvika videregående skole har partnerskapsavtale med Sandvika storsenter. Det innebærer at senterledelsen evaluerer og gir tilbakemelding på en case elevene jobber med over flere uker.

Ungdomsbedriften Quick Fix UB

Sandvikamesterskap Ungdomsbedrifter 1.desember 2017

Det var 15 ungdomsbedrifter og 2 elevbedrifter fra Ramstad. Det var full aktivitet, og alle ble vurdert av egen jury fra næringslivet. Det var en imponerende innsats!

Hvordan jobbe med Fake news i klasserommet?

Elever og lærer fra Sandvika videregående skole fortelle på SETT-konferansen hvordan de jobbet på skolen, og internasjonalt med fake news på timeplanen

Bra spilt på Hadeland

Flott innsats av elevene våre som spilte NM-kvalifisering i volleyball for videregående skoler onsdag 22. november.

Oversikt over fagvalgene som ble presentert på foreldremøte 22.november

Her finner du presentasjon av de forskjellige fagene som tilbys på studiespesialiserende og medier - og kommunikasjon etter første klasse.

Besøk i kongressen, Us Capitol building

Global goals, USA-tur for elever på vg3 Samfunnsfaglig Engelsk september 2017

I samarbeid med Lindenhurst High School 300 Charles St, Lindenhurst, NY 11757, USA, dro 16 elever og to lærere til New York fredag 15. september for å delta på prosjektet Global Goals.

Helse - og oppvekst vg1 på vallerhjemmet og arrangerer grillfest

Livsglede for eldre på Vallerhjemmet

Førsteklasse helse - og oppvekst arrangerte grillfest for alle beboerne på Vallerhjemmet bo - og behandlingssenter