Ungdomsbedriften Quick Fix UB

Sandvikamesterskap Ungdomsbedrifter 1.desember 2017

Det var 15 ungdomsbedrifter og 2 elevbedrifter fra Ramstad. Det var full aktivitet, og alle ble vurdert av egen jury fra næringslivet. Det var en imponerende innsats!

Hvordan jobbe med Fake news i klasserommet?

Elever og lærer fra Sandvika videregående skole fortelle på SETT-konferansen hvordan de jobbet på skolen, og internasjonalt med fake news på timeplanen

Bra spilt på Hadeland

Flott innsats av elevene våre som spilte NM-kvalifisering i volleyball for videregående skoler onsdag 22. november.

Oversikt over fagvalgene som ble presentert på foreldremøte 22.november

Her finner du presentasjon av de forskjellige fagene som tilbys på studiespesialiserende og medier - og kommunikasjon etter første klasse.

Besøk i kongressen, Us Capitol building

Global goals, USA-tur for elever på vg3 Samfunnsfaglig Engelsk september 2017

I samarbeid med Lindenhurst High School 300 Charles St, Lindenhurst, NY 11757, USA, dro 16 elever og to lærere til New York fredag 15. september for å delta på prosjektet Global Goals.

Helse - og oppvekst vg1 på vallerhjemmet og arrangerer grillfest

Livsglede for eldre på Vallerhjemmet

Førsteklasse helse - og oppvekst arrangerte grillfest for alle beboerne på Vallerhjemmet bo - og behandlingssenter

Klage på eksamen eller standpunktkarakter

Se her for mer informasjon

To av våre elever Jon og Emilie har deltatt i Spesial Olympics i Østerrike

Emile dro i land en 2.plass i slalåm og en 6.plass i storslalåm, Jon fikk 4.plass i både slalåm og storslalåm. Vi gratulerer med fantastiske resultater !

Elevene foran Musée d'Orsay

Studietur til Paris

Her er en flott gruppe med 3.klassinger på studietur til Paris. Elevene kommer fra Sandvika, Nadderud og Asker

F.v.: Maria Mjaanes, Margrete Vik Drivenes, Kamilla Eikli Andresen, Mia Halset, Sofie Signore Fæhn