sandvikarevyen_faksimile_budstikka_01032017

Sandvikarevyen - flott anmeldelse fra Budstikka

Sandvika revyen har vært topp de siste årene. Det er den fremdeles skriver Budstikka om årets revy

Illustrasjonsbilde

Ungdata undersøkelsen i Bærum 2017

Her finner du informasjon til foresatte og ungdom i videregående skole om Ungdata undersøkelsen i Bærum

Mathilda, Anne Cecilie, Mathias, Henrik og Martin på standen

DEN DIGITALE REISEN

Nordma arrangerte Max Marketing Mix 2017 DEN DIGITALE REISEN på Rockefeller 16. februar

Cibus-stand

Asker og Bærumsmesterskap for ungdomsbedrifter

Torsdagen 19. januar deltok 15 ungdomsbedrifter fra studiespesialiserende og helse - og oppvekstfag i Asker og Bærumsmesterskapet for ungdomsbedrifter.

Sandvika videregående skole har vunnet årets Innovasjonspris 2017

Prisen deles ut av Norsk senter for Ikt i utdanning. I år deler senteret ut to priser, en til en videregående skole og en til en grunnskole.

Sandvika videregående skole har vunnet årets Innovasjonspris 2017

Samling i forkant av

Tilrettelagt opplæring reiser til Latvia

Torsdag 8. september reiser noen elever og ansatte på tilrettelagt opplæring ved Sandvika videregående skole til Latvia for å delta i lekene «We Can».

PC anbefaling

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Se anbefalingene her

Nytt nettsted i arbeidet mot mobbing

Utdanningsdirektoratet har lansert nettstedet nullmobbing.no, som skal være en ressurs i arbeidet med å håndtere og motvirke mobbing.

Faksimil_Budstikka_15.06.16

Barn fra Lysaker asylmottak lærer å pusse tenner på Sandvika vgs tannklinikk

Skolen slet med å finne praksisplasser og åpnet derfor sin egen klinikk høsten 2015.