Elever fra Sandvika videregående skole - IKT i undervisningen

Elever ved Sandvika holdt presentasjon på NHO konferanse

Fire elever fra Sandvika videregeånde skole gjorde en kjempeinnsats med sin presentasjon på NHO`s konferanse "Det digitale næringsliv"

Faksimilie_osloby_17.03.2016

Sandvikarevyen ble vist på Nasjonalteateret

Torsdag 28.april ble Sandvikarevyen "Brytningstid", som ble kåret til årets skolerevy, vist på Nasjonalteateret

BioBam UB

BioBam fra Sandvika - Norgesmestere

NM i 2016 for Ungdomsbedrifter er godt i gang, og BioBam UB fra Sandvika ble kåret til Norgesmestere i kategorien Beste kundeopplevelse.

Sandvika videregående skole

Medier - og kommunikasjon (MK) lager påskefrokost

Se opptaket her. Alle 3.klassene og en 1.klasse på medier - og kommunikasjon har stått for produksjonen.

F.v: Ann-Christin Holtet (UE Akershus), Ingerid A. Seiersten (Torstad u.skole), Hege Kaardal (Sandvika vgs.), Carina Bratli (Sandvika vgs.) Siv Børven Moberg (Ramstad vgs.) og Knut Omholt Jensen (Sandvika vgs.)

Næringsliv i skolen

Som en del av NHOs prosjekt «Næringsliv i skolen» inngikk Torstad- og Ramstad ungdomsskole partnerskap med Sandvika vgs. mandag 15.02.16, som skal bidra til å styrke elevenes kompetanse og forståelse for entreprenørskap.

Tannhelsesekretærer fra Sandvika vgs Tannklinikk

Sandvika vgs Tannklinikk på 2.plass

Sandvika vgs Tannklinikk fikk 2.plass i Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter for Beste yrkesfaglig bedrift.

BioBam UB

BioBam UB vant kategorien beste logo

BioBam UB fra Sandvika vgs. ble beste ungdomsbedrift Akershus i kategorien Beste logo.

I Inger-Merethes klasse vant Sofie, Helene, Ane og Andrea Sandvika storsenters konkurranse

Sandvika storsenter får ideer av våre markedsføringselever

Elever som har markedsføring og ledelse 1 har den siste måneden jobbet med en av tre ulike caseoppgaver som Sandvika Storsenter ønsker å få svar på.

Søk om stipend før 15. november!

15. november er siste sjanse til å søke om stipend og lån fra Lånekassen for høsten 2015.

Red Key UB fra Sandvika vant Gründeridol Asker og Bærum

36 ungdomsbedrifter konkurrerte i Gründeridol Asker og Bærum, Red Key UB vant og i tillegg fikk Safe Charge UB fra Sandvika utviklingsstipend