BioBam UB

BioBam UB vant kategorien beste logo

BioBam UB fra Sandvika vgs. ble beste ungdomsbedrift Akershus i kategorien Beste logo.

I Inger-Merethes klasse vant Sofie, Helene, Ane og Andrea Sandvika storsenters konkurranse

Sandvika storsenter får ideer av våre markedsføringselever

Elever som har markedsføring og ledelse 1 har den siste måneden jobbet med en av tre ulike caseoppgaver som Sandvika Storsenter ønsker å få svar på.

Søk om stipend før 15. november!

15. november er siste sjanse til å søke om stipend og lån fra Lånekassen for høsten 2015.

Red Key UB fra Sandvika vant Gründeridol Asker og Bærum

36 ungdomsbedrifter konkurrerte i Gründeridol Asker og Bærum, Red Key UB vant og i tillegg fikk Safe Charge UB fra Sandvika utviklingsstipend

Sandvika gir økonomisk og teknisk støtte til en barneskole i Lesotho

Lørdag 19.september dro to lærere og fire elever til Mamoeketsi barneskole i Lesotho. I bagasjen hadde de med seg pc'er, klær, brettspill og fotballer.

Statsministerbesøk på Sandvika videregående skole

Fredag 28.august var statsminister Erna Solberg på besøk på Sandvika vidregående skole.

Barne-og undgdomsarbeider elevene tilbød barnehage for en dag til barn av lærere ved Sandvika videregående skole.

Sandvika videregående skoles egen barnehage

Fredag 15. mai var det planleggingsdag for mange av barnehagene/skolene i Asker og Bærum. Da kom ideen med å tilby alle lærerne ved Sandvika vgs «barnehage» på arbeidsplassen.

Mediehistorie utstilling

Åpning i glassgaten i midttimen torsdag 21.mai

Trampeklapp for Sandvikarevyen på Nationaltheateret

Sandvika-revyen vant årets revypris og spilte to forestillinger på Nationaltheateret torsdag 16.april

Sandvikaelev klar for den nasjonale finalen i fysikk-OL

3 fysikkelever fra Sandvika vgs kvalifiserte seg til runde 2 i den nasjonale konkurransen i fysikk-OL.