Sandvika gir økonomisk og teknisk støtte til en barneskole i Lesotho

Lørdag 19.september dro to lærere og fire elever til Mamoeketsi barneskole i Lesotho. I bagasjen hadde de med seg pc'er, klær, brettspill og fotballer.

Statsministerbesøk på Sandvika videregående skole

Fredag 28.august var statsminister Erna Solberg på besøk på Sandvika vidregående skole.

Barne-og undgdomsarbeider elevene tilbød barnehage for en dag til barn av lærere ved Sandvika videregående skole.

Sandvika videregående skoles egen barnehage

Fredag 15. mai var det planleggingsdag for mange av barnehagene/skolene i Asker og Bærum. Da kom ideen med å tilby alle lærerne ved Sandvika vgs «barnehage» på arbeidsplassen.

Mediehistorie utstilling

Åpning i glassgaten i midttimen torsdag 21.mai

Trampeklapp for Sandvikarevyen på Nationaltheateret

Sandvika-revyen vant årets revypris og spilte to forestillinger på Nationaltheateret torsdag 16.april

Sandvikaelev klar for den nasjonale finalen i fysikk-OL

3 fysikkelever fra Sandvika vgs kvalifiserte seg til runde 2 i den nasjonale konkurransen i fysikk-OL.

Velg Sandvika videregående skole og fag du liker

I Asker og Bærum er det mange gode skoler å velge i mellom. I første klasse (VG1) er fagtilbudet til skolene tilnærmet likt , men i andre (VG2) og tredje klasse (VG3) kan skolenes fagtilbud varierer mye.

Reklamefilm og web-banner laget av elever og lærere ved Sandvika videregående skole

Elever og lærere ved 2.trinn i Medier - og kommunikasjon har laget en reklamefilm, som skal promotere videregående utdanning i Asker og Bærum

Takkebrev fra Lesotho

Sandvika videregående skole har siden 2011 jobbet med Dagsverk Lesotho. Elvene på Mamoeketsi barneskole i Lesotho har fått høre om årets innsamling og har skrevet et brev til oss.

Stolte premievinnere sammen med juryen

Gründercamp

Sandvika videregående skole og Ungt entreprenørskap (UE) Akershus ENOVA arrangerte 4.november Gründercamp for 288 førsteklasse elever.