Oversikt over fagvalgene som ble presentert på foreldremøte 22.november

Her finner du presentasjon av de forskjellige fagene som tilbys på studiespesialiserende og medier - og kommunikasjon etter første klasse.

Hvordan jobbe med Fake news i klasserommet?

Elever og lærer fra Sandvika videregående skole fortelle på SETT-konferansen hvordan de jobbet på skolen, og internasjonalt med fake news på timeplanen

Bra spilt på Hadeland

Flott innsats av elevene våre som spilte NM-kvalifisering i volleyball for videregående skoler onsdag 22. november.

Besøk i kongressen, Us Capitol building

Global goals, USA-tur for elever på vg3 Samfunnsfaglig Engelsk september 2017

I samarbeid med Lindenhurst High School 300 Charles St, Lindenhurst, NY 11757, USA, dro 16 elever og to lærere til New York fredag 15. september for å delta på prosjektet Global Goals.

På Lesotho dagen samler Sandvika videregående skole inn penger til Mamoeketsi barneskole i Lesotho. Pengene går til uniformer, sko, skolemateriell og stipender til videre utdanning

Lesotho dagen torsdag 2.november

Helse - og oppvekst vg1 på vallerhjemmet og arrangerer grillfest

Livsglede for eldre på Vallerhjemmet

Førsteklasse helse - og oppvekst arrangerte grillfest for alle beboerne på Vallerhjemmet bo - og behandlingssenter

Informasjon om elevpc

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Les mer her.

Klage på eksamen eller standpunktkarakter

Se her for mer informasjon

F.v.: Maria Mjaanes, Margrete Vik Drivenes, Kamilla Eikli Andresen, Mia Halset, Sofie Signore Fæhn

Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter

Cibus UB og Stojo Norge UB fra Sandvika videregående skole tok med seg flere priser hjem

To av våre elever Jon og Emilie har deltatt i Spesial Olympics i Østerrike

Emile dro i land en 2.plass i slalåm og en 6.plass i storslalåm, Jon fikk 4.plass i både slalåm og storslalåm. Vi gratulerer med fantastiske resultater !