Har du et annet morsmål enn norsk, og ønsker å avlegge eksamen i morsmålet ditt istedenfor et av fremmedspråkene som skolen tilbyr ?

Elever med morsmål

• tigrinja
  • urdu
  • vietnamesisk

kan avlegge eksamen i morsmål istedenfor å ha undervisning i et av fremmedspråkene som skolen tilbyr.

Vi gjør spesielt oppmerksom på at elevene ikke får undervisning, men må forberede seg til eksamen på egen hånd. Man må avlegge både muntlig og skriftlig eksamen.

Er dette av interesse for deg? Ta kontakt med eksamensansvarlig Tone Cecilie Mohr for nærmere opplysninger.

Oppmelding i fremmedspråk/morsmål

Generell informasjon om muligheten for morsmålseksamen finner du på UDIR sine sider. Les den

Oppmeldingen skal inneholde:

Navn:

Klasse:

Jeg ønsker å melde med opp til eksamen i morsmål som gjennomføres ved slutten av dette halvåret.

OBS: hvis du tidligere har tatt morsmålseksamen, men nå ønsker å forbedre karakteren eller ta eksamen på et annet nivå, må du gjøre det på privatistweb

Mitt morsmål er: Bruk navn som på Udir sine sider!

Jeg ønsker å ta eksamen på nivå:  1, 2 eller 3 (marker det som passer)

Jeg er klar over at jeg må følge normal undervisning i fremmedspråk på skolen til jeg har avlagt eksamen i morsmål.

Underskrift og dato

Leveres til eksamensansvarlig så raskt som mulig, og senest 15.september kl 14. (Fristen på privatistweb er 15.september kl 23.59)

Tone Cecilie Mohr

E-post cecilie.mohr@sandvika.vgs.no