Kantina

Mail: gi-sb@online.no

Bestillingsmeny kantine

Mandag til fredag kl. 08.00 til kl. 14.00

Hvordan jobbe med Fake news i klasserommet?

04.12.2017

Elever og lærer fra Sandvika videregående skole fortelle på SETT-konferansen hvordan de jobbet på skolen, og internasjonalt med fake news på timeplanen

Ungdomsbedriften Quick Fix UB

Sandvikamesterskap Ungdomsbedrifter 1.desember 2017

14.12.2017

Det var 15 ungdomsbedrifter og 2 elevbedrifter fra Ramstad. Det var full aktivitet, og alle ble vurdert av egen jury fra næringslivet. Det var en imponerende innsats!

Les saken

Vinnerne med aktivitetene for menn Adams Dag Fra venstre Maja Elis, Håkonsen, Synnøve B.Lindholm, Martin B.Svestad og fra høyre Maria C.Haraldssøn, Julie L.Emberland, Mie E.M Olsen og Caroline Nordhaug

Elevene i markedsføring og ledelse samarbeider med Sandvika storsenter

15.12.2017

Sandvika videregående skole har partnerskapsavtale med Sandvika storsenter. Det innebærer at senterledelsen evaluerer og gir tilbakemelding på en case elevene jobber med over flere uker.