Miljø

Sandvika videregående skole har godt miljø og høy grad av trivsel som målsetning.

Dette krever at skolen har fokus på elevenes sosiale miljø, noe vi hele tiden ønsker å forbedre.

Vi har vår egen miljøarbeideren Sjur Vidje. Hans hovedoppgave er å bidra til et bedre miljø, både på skolen som helhet og blant elevene som enkeltindivider.

Arbeidet foregår i samråd med elevtjenesten og i et tett samarbeid med skolens elevråd.  Vi ønsker å tilby ulike midttimeaktiviteter, samt en enda tetter oppfølging av elevene. Sjur oppfordrer alle til å ta kontakt.

Aktiviteter som skolen tilbyr/arrangerer

• Utlån av bordtennisrekkerter, fotball, basketball og volleyball i resepsjonen
  • Utlån av spillerom: Spillerommet tilbyr en Wii-maskin, samt et mini-hockey bord. Rommet er tilgjengelig i skoletiden og kan låses opp gjennom henvendelse resepsjonen. Rommet befinner seg i MK-avdelingen, første dør til venstre. Vi vil oppgradere utstyret og ønsker derfor innspill fra elevene.
  • Kanonballturnering
  • Strikkegeriljaen: Hver torsdag mellom kl. 11.00 og 12.00 møtes Strikkegeriljaen i skolebiblioteket. Vi har garn og pinner til utlån.  Alle er hjertelig velkomne !
  • Treningsturer for første klasse.  I starten av skoleåret drar alle førsteklassingene i puljer på treningsleir, der trener de til å bli Sandvika elever.
  • Elevfrokoster

Sjur Vidje