Rådgivertjenesten

Rådgiver for SSP (Studiespesialiserende): Karianne Løkken mobil: 922 11 055 mail: karianne.lokken@sandvika.vgs.no

Rådgiver for MOK (Medier - og kommunikasjon) og HO (Helse og oppvekst): Mette Richardt mobil: 408 87 750 mail: mette.richardt@sandvika.vgs.no

Karianne Løkken

Rådgiver for Studiespesialisering

E-post: Send e-post

Mette Richardt

Rådgiver for Helse - og oppvekst og Medier - og kommunikasjon

E-post: Send e-post

Informasjon til foreldre og foresatte om elevundersøkelse

04.12.2018

Torsdag 13.desember gjennomfører vi elevundersøkelse. Se mer informasjon her

Les saken

Her sitter elevene å jobber i en gruppemiks med to elever fra Topplinje Business - IT, og to elever fra Topplinje Business - markedsføring. Elevene blir veiledet av faglærerne Thor Christian Coward, Tom Strømnes, Inger-Merethe Nisted, PPU studentene Trine S. Marthinsen og Ulf Morén og leder for Topplinje Business Carina Bratli.

Topplinje Business

13.11.2018

Her jobbes det i et tverrfaglig samarbeid mellom fagene markedsføring, IT, engelsk og oppdragsgiver Sandvika storsenter

Les saken

Sandvika vgs vant internasjonal pris i Houston

06.11.2018

Sandvika vgs vant en pris for sitt samarbeid med Lindenhurst high school og eksterne partnere i USA på en internasjonal konferansen i Houston Texas i midten av oktober.