IKT i undervisningen

Sandvika videregående skole er opptatt av å være godt oppdatert på bruk av IKT i undervisningen.

Vi mener blant annet at Flipped classroom (Lærer spiller inn undervisningen på film.  Elevene kan da se på forelesningen hjemme, og gjøre oppgaver på skolen) og andre ressurser på nettet, som deling mellom lærere globalt hjelper elevene i sin læring.

Samfunnet for øvrig er i konstant endring, og skolen ved rektor og lærere mener at vi plikter å holde oss oppdatert.

Vi mener bestemt at denne måten å jobbe på gir gevinst i klasserommet både for elever og lærere. Ved å samarbeide og lære av andre rundt om i verden, får vi tilgang til et rikt innhold av ideer og metoder vi kan bruke. Vi utvider vår pedagogiske verktøykasse, samtidig som vi lærer av andres erfaringer.