Velkommen til biblioteket

Et tilbud til elever og ansatte

Her får du låne faglitteratur, skjønnlitteratur, tegneserier, lydbøker og filmer.
Biblioteket abonnerer på tidsskrifter og aviser som kan leses i biblioteket.

Bibliotekar: Ingrid Svennevig Hagen

Bibliotekassistent: Zoran Vukovic

Har du innkjøpsforslag? Send dem til Ingrid på e-post: ingrid.hagen@sandvika.vgs.no

Biblioteket har følgende åpningstider:

Mandag: 08.30-16.00

Tirsdag: 08.30-16.00

Onsdag: 08.30-16.00

Torsdag: 08.30-16.00

Fredag: 08.30-16.00

Biblioteket er stengt i skolens ferier.

Bibliotekbloggen Leselyst

Bokanmeldelser, lesetips og nyheter

Leselyst.

Du finner anbefalinger av bøker du ikke visste at du ville lese, bøker du kanskje ikke har hørt om, bøker du har tenkt at du burde ha lest. Små forlag, store forlag, smale tegneserier, og kanskje en bok om isbjørner, eller diktatorer. Følg med!

Velkommen til strikkegeriljaen!

Hver torsdag kl. 12.00–13.00 møtes strikkegeriljaen i skolebiblioteket ved Sandvika vgs.

Alle elever og ansatte er hjertelig velkomne. Metaingrid og Kari Kaarbø lærer dere knepene!

Bibliotekets radarpar!

Ingrid Svennevig Hagen er bibliotekar og leder for skolebiblioteket. Zoran Vukovic jobber som bibliotekassistent. Vi hjelper deg gjerne å finne fram både digitalt og analogt.

Foto: Stian Nordskog

Søk i bokbasen

Finn fram!

Du kan søke blant et stort antall bøker og andre dokumenter. Du kan også reservere eller bestille tittelen. Når du logger deg inn, får du oversikt over alle dine lån og kan også fornye lånene.

Logg deg inn på: websøk

Introduksjon til Websøk - Enkelt søk

Slik fornyer du lån i Websøk