Vinteraktivitetsdag

Vinteraktivitetsdag torsdag 5.mars

Du kan velge mellom tur til Norefjell eller et gratis alternativ med langrenn/gåtur.

Sandvika helsestasjon

Temakveld for foreldre med ungdom som har brukt/bruker rus torsdag 13.februar kl. 18.00

Målet med temakvelden er å gi foreldre påfyll og støtte til å håndtere foreldrerollen i en vanskelig situasjon

Festival eller russetid

Ta vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse (mengokokkvaksine)

Folkehelsekontoret i Sandvika og helsestasjonen på Bekkestua tilbyr dropp-in vaksinering i hele mars

Guider

Åpen dag og kveld 21. januar 2020

Mange interesserte elever fra 10.trinn besøkte oss på dagtid og kveldsarrangementet var også meget godt besøkt av foresatte og elever.

1.plass beste UB: Beyond Learning UB

Sandvikamesterskap i Ungdomsbedrift (UB) 2020

Fredag 17.januar ble en flott dag for våre 13 ungdomsbedrifter fra Studiespesialiserende, helse og oppvekst og Tilrettelagt opplæring

Stine Njårstein student ved NHH og tidligere elev ved Sandvika vgs besøker økonomistyringsklassen.

Elevene i Næringslivsøkonomi, økonomistyring hadde noen spennende besøk før jul

Elevene fikk både besøk av en revisor og av en tidligere elev som studerer ved Norges handelshøyskole i Bergen

To infinity and beyond! JetFlow - Bærbare Vinger AS - Why walk, when you can fly?
Erik, Sander, Andrine - Lea, Bettina, Simen - Silje, Nikolina, Faris og Sofie.

Hubro-Camp for Topplinje Business og IT

Tverrfaglig samarbeid mellom fagene markedsføring, IT og bruk av det digitale spillet Hubro Education

Illustrasjonsbilde

Regler om fravær og systemfeil i VIS

Skolene skal følge opplæringslovens regler for fravær, og ivareta elevenes rettigheter selv om det er systemfeil i Visma InSchool.

Malin Wennberg fra Mistra Future Fashion - Sverige  forteller om hva som skal til for å få til et mer bærekraftig forbruk.

Tekstilaksjonen 2019 og #godtbruktfavoritt

Elever fra Mediespesialisering på Sandvika har i samarbeid med Bærum kommune, Norwegian Fashion Hub og flere andre aktører i mote- og tekstilbransjen jobbet med Tekstilaksjonen 2019 som avvikles denne uken (21.-25.oktober)

Problemer med å komme inn på Office 365?

Se tips her