Tekstilaksjonen 2019 og #godtbruktfavoritt

Elever fra Mediespesialisering på Sandvika har i samarbeid med Bærum kommune, Norwegian Fashion Hub og flere andre aktører i mote- og tekstilbransjen jobbet med Tekstilaksjonen 2019 som avvikles denne uken (21.-25.oktober)

Elever fra Mediespesialisering på Sandvika har i samarbeid med Bærum kommune, Norwegian Fashion Hub og flere andre aktører i mote- og tekstilbransjen jobbet med Tekstilaksjonen 2019 som avvikles denne uken.

Elevene har bla. fungert som fokusgruppe, har produsert videoer for sosiale medier og har laget emneknaggen og instagramprofilen #godtbruktfavoritt.  Der de har lagt ut innlegg og oppfordrer ungdom til å engasjere seg ved å bruke klærne sine dobbelt så mange ganger for å spare miljøet.

Mandag 21.oktober var det Kick Off på Youngs i Oslo der mediaeleven Fabian Forssell først ble intervjuet av Østlandssendingen (se lenke under), live på radio, og holdt innlegg for en fullsatt sal med Norges motebransje tilstede. Han deltok også i debatt med bla. statssekretær Sveinung Rotevatn, representanter for Hennes & Mauritz, Pierre Robert, forskere innen feltet og talsmenn for miljøorganisasjoner. Det ble en spennende og lærerik dag.

Hør innlegget fra Østlandssendingen her