Åpen dag og kveld 21. januar 2020

Mange interesserte elever fra 10.trinn besøkte oss på dagtid og kveldsarrangementet var også meget godt besøkt av foresatte og elever.

Arrangementet på dagen

Ungdomsskoleelever fra Asker og Bærum besøkte Sandvika under Åpen dag. Elevene ble møtt av skolens faddere og fikk en omvisning i skolens lokaler.

Elevene fikk underveis delta i førstehjelpskurs i regi av Helse og oppvekstfag vg1, og besøkte skolens biologirom.

Etterpå deltok elevene på et informasjonsmøte der rektor Ann Hege Wilsbeck Jerve og resten av skolens ledelse presenterte skolen og studietilbudet.

Elevene fikk møte fadderpresidentene som fortalte hvor viktig det er med et trygt og trivelig skolemiljø, og hvordan fadderne på skolen aktivt jobber med disse temaene.

Til slutt presenterte revysjefene Sandvikarevyn, en inkluderende og miljøskapende aktivitet der cirka 170 elever deltar hvert år.

Arrangementet på kvelden

På kveldsarrangementet var det presentasjon for elever og foresatte i gymsalen om følgende:

• Presentasjon av skolen og våre utdanningsprogrammer
  • Programfagstilbud
  • Språktilbudene på alle nivåer
  • Matematikktilbudet og forskjell på T- og P matematikk
  • Skolens fokus på de ulike utdanningsprogrammene
  • Fadderpresentasjon og revyinformasjon

Se hele presentasjonen her

Det var stands i glassgata med informasjon om tilbudet på skolen.

Medie- og kommunikasjon viste frem elevers kompetanse og det flotte medieutstyret på skolen.

Helse- og oppvekstfag hadde stands med elever og ansatte fra fagopplæringen.

En flott dag for Sandvika videregående skole og takk til alle som møtte opp.

Velkommen til Sandvika!