Samarbeid med arbeidslivet og lokalt næringsliv.

Elever i markedsføring - og ledelse1 presenterer prosjektarbeidet for senterledelsen på Sandvika storsenter

I faget markedsføring og ledelse 1 har skolen et samarbeid med Sandvika storsenter som vi har fått til i 11 år. Vi setter stor pris på det årlige samarbeidet og dette skoleåret er det tre grupper med 75 elever i markedsføring 1 som har fått mulighet til å delta i prosjektarbeidet.

Alle elevene har presentert sine løsninger for senterleder Kathrine Ingerø og markedsavdelingen på Sandvika storsenter både muntlig og skriftlig.

Elevene fikk konstruktive faglige tilbakemeldinger fra senterledelsen, og i denne omgang ble det kåret en vinnergruppe fra hver klasse. Fra Hege Kaardal sin klasse: Idun, Henriette, Benedicte og Therese og fra Helge-Vidar Sørheim sin klasse : Caroline, Sindre, Aleksander og Wilma.

Vi takker for samarbeidet i år, og ser frem til nye utfordringer til neste år.