Sandvika gir økonomisk og teknisk støtte til en barneskole i Lesotho

Søndag 22.september dro to lærere og fire elever til Mamoeketsi barneskole i Lesotho. I bagasjen hadde vi med oss PCer, klær og fotballutstyr.

Nye PCer

Flere PCer er samlet inn og gitt i gave til Mamoeketsi.  Elevene og lærerne ved Sandvika videregående gir både lærere og elever ved Mamoeketsi barneskole opplæring i bruk av de nye pc'ene.

Lekeplass og utearealer under bygging

På OD-dagen Dagsverk Lesotho, samler Sandvika videregående skole hvert år inn penger til Mameoeketsi barneskole. Pengene har tidligere gått til et nytt skolebygg og en computer-lab.

I 2019 har støtte fra Sandvika gått til å utbedre skolebygningens tak og til et helt nytt uteareal. En lekeplass er allerede ferdigstilt og et større flerbruksområde for ballspill og annet er under bygging.

Se video fra årets tur her

Les mer om Lesotho prosjektet her