Sommerblomst

Skolens åpningstider i sommer

Les åpningstidene her, og få samtidig med deg "Sandvika" sangen som er et sammarbeid mellom Tilrettelagt avdeling og Medier - og kommunikasjon

Linjal og blyant

Mattematikkcamp 12.-15.august

Kurset skal forberede dere på neste skoleår tilpasset den matematikken dere har valgt.

Bok og penn

Klage på eksamen eller standpunktkarakter

Dersom du er uenig i karakteren du har fått, kan du klage på den. Du har rett til å kreve begrunnelse for standpunktkarakter før du bestemmer deg for om du vil klage.

Løkke bro

Invitasjon til avslutning og vitnemålsudeling for avgangskullet 2019

Videokonferanse med fem andre universiteter rundt om i verden og CERN

Masterclass partikkelfysikk UiO 4 april 2019

Fysikk 1 gruppen fra Sandvika vgs deltok 4 april på Masterclass i partikkelfysikk som arrangeres av UiO hvert år. Masterclass og "Hands on Particle Physics" er et initiativ fra IPPOG

Maren, Amund og gratulasjonskaken

To av våre elever var med i Special Olympics World Games og de gjorde det veldig bra

Special Olympics World Games er verdens største idrettsarrangement for mennesker med utviklingshemming, dette arrangementet holdes hvert andre år, året før de Olympiske leker.

nede i cms-detektoren ved CERN

Studietur til Sveits med fysikk elever

Hvert år drar fysikk2-elevene på studietur til Sveits. Her er en hilsen fra årets tur

Den store lærerjakten 2019

Akkurat nå kan du søke på over 100 ledige stillinger til de videregående skolene i Akershus. Felles søknadsfrist er 24. mars.

Beste ungdomsbedrift 2019

Vel gjennomført Akershusmesterskap i Ungdomsbedrift

Det var flott innsats fra de 60 Sandvikaelevene fra helse og oppvekst og studiespesialiserende. En lang spennende dag som startet kl 07.00 med avreise fra skolen og som sluttet med hjemkomst kl 19.30.

Faksimilie Aftenposten 27.februar 2019

Fantastiske anmeldelser for Sandvikarevyen

Sandvikarevyen "Sotomayor" får terningkast 5+ av Budstikka og terningkast 5 av Aftenposten