Beste ungdomsbedrift 2019

Vel gjennomført Akershusmesterskap i Ungdomsbedrift

Det var flott innsats fra de 60 Sandvikaelevene fra helse og oppvekst og studiespesialiserende. En lang spennende dag som startet kl 07.00 med avreise fra skolen og som sluttet med hjemkomst kl 19.30.

Faksimilie Aftenposten 27.februar 2019

Fantastiske anmeldelser for Sandvikarevyen

Sandvikarevyen "Sotomayor" får terningkast 5+ av Budstikka og terningkast 5 av Aftenposten

Foran katedralen i Valencia

Spansk - klasse på tur til Valencia

Elever som har valgt spansk nivå 3 er på språkreise i Valencia. De bor hos spanske familier og er på språkskole hver dag!

Eldrevenner UB fikk 2 plass i Bærekraftprisen

Flotte resultater for Sandvikaelever på regionmessen Asker og Bærummesterskap i ungdomsbedrifter

70 elever og 14 ungdomsbedrifter fra Sandvika videregående skole deltok i regionmessen Asker og Bærummesterskapet i ungdomsbedrift.

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Er du bekymret for din ungdoms utforskning når det gjelder alkohol eller andre rusmidler?

Barne- og familieenheten i Asker kommune inviterer til foreldregrupper basert på «TUNING IN TO TEENS»

Lærere og elever på Medier og kommunikasjon tredje trinn var i Oslo på førjulstur

Vi besøkte Nobels fredsenter og Nasjonalgalleriet

Trenger du å snakke med psykolog?

Helsestasjon for ungdom Bærum tilbyr drop-in psykologtime

Informasjon til foreldre og foresatte om elevundersøkelse

Torsdag 13.desember gjennomfører vi elevundersøkelse. Se mer informasjon her

Her sitter elevene å jobber i en gruppemiks med to elever fra Topplinje Business - IT, og to elever fra Topplinje Business - markedsføring. Elevene blir veiledet av faglærerne Thor Christian Coward, Tom Strømnes, Inger-Merethe Nisted, PPU studentene Trine S. Marthinsen og Ulf Morén og leder for Topplinje Business Carina Bratli.

Topplinje Business

Her jobbes det i et tverrfaglig samarbeid mellom fagene markedsføring, IT, engelsk og oppdragsgiver Sandvika storsenter