Sandvika videregående skole har vunnet årets Innovasjonspris 2017

Prisen deles ut av Norsk senter for Ikt i utdanning. I år deler senteret ut to priser, en til en videregående skole og en til en grunnskole.

Sandvika videregående skole har vunnet årets Innovasjonspris 2017

Samling i forkant av

Tilrettelagt opplæring reiser til Latvia

Torsdag 8. september reiser noen elever og ansatte på tilrettelagt opplæring ved Sandvika videregående skole til Latvia for å delta i lekene «We Can».

PC anbefaling

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Se anbefalingene her

Nytt nettsted i arbeidet mot mobbing

Utdanningsdirektoratet har lansert nettstedet nullmobbing.no, som skal være en ressurs i arbeidet med å håndtere og motvirke mobbing.

Faksimil_Budstikka_15.06.16

Barn fra Lysaker asylmottak lærer å pusse tenner på Sandvika vgs tannklinikk

Skolen slet med å finne praksisplasser og åpnet derfor sin egen klinikk høsten 2015.

Elever fra Sandvika videregående skole - IKT i undervisningen

Elever ved Sandvika holdt presentasjon på NHO konferanse

Fire elever fra Sandvika videregeånde skole gjorde en kjempeinnsats med sin presentasjon på NHO`s konferanse "Det digitale næringsliv"

Faksimilie_osloby_17.03.2016

Sandvikarevyen ble vist på Nasjonalteateret

Torsdag 28.april ble Sandvikarevyen "Brytningstid", som ble kåret til årets skolerevy, vist på Nasjonalteateret

BioBam UB

BioBam fra Sandvika - Norgesmestere

NM i 2016 for Ungdomsbedrifter er godt i gang, og BioBam UB fra Sandvika ble kåret til Norgesmestere i kategorien Beste kundeopplevelse.

Sandvika videregående skole

Medier - og kommunikasjon (MK) lager påskefrokost

Se opptaket her. Alle 3.klassene og en 1.klasse på medier - og kommunikasjon har stått for produksjonen.