Nyheter

F.v: Ann-Christin Holtet (UE Akershus), Ingerid A. Seiersten (Torstad u.skole), Hege Kaardal (Sandvika vgs.), Carina Bratli (Sandvika vgs.) Siv Børven Moberg (Ramstad vgs.) og Knut Omholt Jensen (Sandvika vgs.)

Næringsliv i skolen

Som en del av NHOs prosjekt «Næringsliv i skolen» inngikk Torstad- og Ramstad ungdomsskole partnerskap med Sandvika vgs. mandag 15.02.16, som skal bidra til å styrke elevenes kompetanse og forståelse for entreprenørskap.

Tannhelsesekretærer fra Sandvika vgs Tannklinikk

Sandvika vgs Tannklinikk på 2.plass

Sandvika vgs Tannklinikk fikk 2.plass i Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter for Beste yrkesfaglig bedrift.

BioBam UB

BioBam UB vant kategorien beste logo

BioBam UB fra Sandvika vgs. ble beste ungdomsbedrift Akershus i kategorien Beste logo.

I Inger-Merethes klasse vant Sofie, Helene, Ane og Andrea Sandvika storsenters konkurranse

Sandvika storsenter får ideer av våre markedsføringselever

Elever som har markedsføring og ledelse 1 har den siste måneden jobbet med en av tre ulike caseoppgaver som Sandvika Storsenter ønsker å få svar på.

Lånekassen

Søk om stipend før 15. november!

15. november er siste sjanse til å søke om stipend og lån fra Lånekassen for høsten

På Lesotho dagen samler Sandvika videregående skole inn penger til Mamoeketsi barneskole i Lesotho. Pengene går til uniformer, sko, skolemateriell og stipender til videre utdanning

Dagsverk Lesotho 31.oktober

Informasjon om prosjektet og betalingsinformasjon finner du her

Red Key UB fra Sandvika vant Gründeridol Asker og Bærum

36 ungdomsbedrifter konkurrerte i Gründeridol Asker og Bærum, Red Key UB vant og i tillegg fikk Safe Charge UB fra Sandvika utviklingsstipend

Gruppebilde

Sandvika gir økonomisk og teknisk støtte til en barneskole i Lesotho

Søndag 22.september dro to lærere og fire elever til Mamoeketsi barneskole i Lesotho. I bagasjen hadde vi med oss PCer, klær og fotballutstyr.

Statsministerbesøk på Sandvika videregående skole

Fredag 28.august var statsminister Erna Solberg på besøk på Sandvika vidregående skole.

Barne-og undgdomsarbeider elevene tilbød barnehage for en dag til barn av lærere ved Sandvika videregående skole.

Sandvika videregående skoles egen barnehage

Fredag 15. mai var det planleggingsdag for mange av barnehagene/skolene i Asker og Bærum. Da kom ideen med å tilby alle lærerne ved Sandvika vgs «barnehage» på arbeidsplassen.