Mediehistorie utstilling

Åpning i glassgaten i midttimen torsdag 21.mai

Trampeklapp for Sandvikarevyen på Nationaltheateret

Sandvika-revyen vant årets revypris og spilte to forestillinger på Nationaltheateret torsdag 16.april

Sandvikaelev klar for den nasjonale finalen i fysikk-OL

3 fysikkelever fra Sandvika vgs kvalifiserte seg til runde 2 i den nasjonale konkurransen i fysikk-OL.

Velg Sandvika videregående skole og fag du liker

I Asker og Bærum er det mange gode skoler å velge i mellom. I første klasse (VG1) er fagtilbudet til skolene tilnærmet likt , men i andre (VG2) og tredje klasse (VG3) kan skolenes fagtilbud varierer mye.

Reklamefilm og web-banner laget av elever og lærere ved Sandvika videregående skole

Elever og lærere ved 2.trinn i Medier - og kommunikasjon har laget en reklamefilm, som skal promotere videregående utdanning i Asker og Bærum

Takkebrev fra Lesotho

Sandvika videregående skole har siden 2011 jobbet med Dagsverk Lesotho. Elvene på Mamoeketsi barneskole i Lesotho har fått høre om årets innsamling og har skrevet et brev til oss.

Stolte premievinnere sammen med juryen

Gründercamp

Sandvika videregående skole og Ungt entreprenørskap (UE) Akershus ENOVA arrangerte 4.november Gründercamp for 288 førsteklasse elever.

Besøk på Nobels fredssenter og Litteraturhuset

Første klasse Medier og kommunikasjon besøker Nobels fredssenter og Litteraturhuset

Faximile Aftenposten 16.06.2014

Hvordan ser fremtidens skole ut ?

Lærer elevene i dagens skole det de vil trenge i fremtiden ? Dette er spørsmål som det regjeringsoppnevnte Ludvigsen - utvalget skal besvare.

Faksimile fra Aftenposten.no 20.03.2014

Sandvika - langt fremme digitalt

Torsdag 20.mars skriver Aftenposten.no hvordan Sandvika videregående skole begeistrer lærere over hele verden med sin digitale lærerbok.