Fantastiske anmeldelser for Sandvikarevyen

Sandvikarevyen "Sotomayor" får terningkast 5+ av Budstikka og terningkast 5 av Aftenposten

Årets tema

Både Budstikka og Aftenposten trekker frem tittelen og tema «Sotomayor». Budstikka skriver at det både er spennende og utradisjonelt, mens Aftenposten sier " Et fryktelig smart grep. Sandvikarevyens navn, Sotomayor, spiller på mannen som satte verdensrekorden i høydehopp i 1993, Javier Sotomayor. Ingen har klart å overgå ham siden"

Budstikka

Budstikka skriver at lista alltid ligger høyt på Sandvika, og at de i år også er  velregisserte, samspilte og gode på koreografi. De trekker spesielt frem Hans Fredrik Jacobsen "1.-klassingen er en sann glede å oppleve på scenen: mimikken, kroppsspråket, timingen – han har en egen kontakt med publikum. Vi håper – og tror, at vi får se ham på større scener i fremtiden"

Videre skriver de at revyen ikke har noe dødtid og er et velsmurt maskineri.

 

Aftenposten

Aftenposten skriver: "«Sotomayor» leverer et av sesongens beste numre i et fyrverkeri av en revy"

De skriver videre: "Det grusomme presset unge mennesker må leve med i dag, kan være et forslitt tema. Men i Sandvikarevyen føles det ofte friskt, nytt og originalt. I en sketsj på treningssenteret fungerer to speil som en engel og en djevel på skuldrene når de snakker om kroppsidealer. Både grepet og temaet er brukt igjen og igjen, men her blir det som nytt" og at revyen viser bredde i temaet ved å parodiere Joshua French’ mye omtalte besøk hos Anne Lindmo.

Les hele anmeldelsen her

Gratulerer med flotte anmeldelser!