Glassgaten

Velkommen til 10. trinn og Sandvika sine praksisuker uke 46 og 47

Oppmøte ved resepsjonen rett innenfor hovedinngangen kl. 09.00

Malin Wennberg fra Mistra Future Fashion - Sverige  forteller om hva som skal til for å få til et mer bærekraftig forbruk.

Tekstilaksjonen 2019 og #godtbruktfavoritt

Elever fra Mediespesialisering på Sandvika har i samarbeid med Bærum kommune, Norwegian Fashion Hub og flere andre aktører i mote- og tekstilbransjen jobbet med Tekstilaksjonen 2019 som avvikles denne uken (21.-25.oktober)

Problemer med å komme inn på Office 365?

Se tips her

Kolsåstoppen vg3

Aktivitetsdag

Fredag den 13. september arrangerte skolen aktivitetsdag for alle elevene

Fra spillhuset på Helset

Sandvika modellen

Web-undervisning med fokus på sosial aktivering, les mer her

Glassgaten

Inntak og venteliste

Ønsker du å stå på intern venteliste på Sandvika videregående skole, les informasjonen her

Videokonferanse med fem andre universiteter rundt om i verden og CERN

Masterclass partikkelfysikk UiO 4 april 2019

Fysikk 1 gruppen fra Sandvika vgs deltok 4 april på Masterclass i partikkelfysikk som arrangeres av UiO hvert år. Masterclass og "Hands on Particle Physics" er et initiativ fra IPPOG

Maren, Amund og gratulasjonskaken

To av våre elever var med i Special Olympics World Games og de gjorde det veldig bra

Special Olympics World Games er verdens største idrettsarrangement for mennesker med utviklingshemming, dette arrangementet holdes hvert andre år, året før de Olympiske leker.

nede i cms-detektoren ved CERN

Studietur til Sveits med fysikk elever

Hvert år drar fysikk2-elevene på studietur til Sveits. Her er en hilsen fra årets tur

Den store lærerjakten 2019

Akkurat nå kan du søke på over 100 ledige stillinger til de videregående skolene i Akershus. Felles søknadsfrist er 24. mars.