Faksimilie Aftenposten 27.februar 2019

Fantastiske anmeldelser for Sandvikarevyen

Sandvikarevyen "Sotomayor" får terningkast 5+ av Budstikka og terningkast 5 av Aftenposten

Foran katedralen i Valencia

Spansk - klasse på tur til Valencia

Elever som har valgt spansk nivå 3 er på språkreise i Valencia. De bor hos spanske familier og er på språkskole hver dag!

Eldrevenner UB fikk 2 plass i Bærekraftprisen

Flotte resultater for Sandvikaelever på regionmessen Asker og Bærummesterskap i ungdomsbedrifter

70 elever og 14 ungdomsbedrifter fra Sandvika videregående skole deltok i regionmessen Asker og Bærummesterskapet i ungdomsbedrift.

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Er du bekymret for din ungdoms utforskning når det gjelder alkohol eller andre rusmidler?

Barne- og familieenheten i Asker kommune inviterer til foreldregrupper basert på «TUNING IN TO TEENS»

Lærere og elever på Medier og kommunikasjon tredje trinn var i Oslo på førjulstur

Vi besøkte Nobels fredsenter og Nasjonalgalleriet

Trenger du å snakke med psykolog?

Helsestasjon for ungdom Bærum tilbyr drop-in psykologtime

Informasjon til foreldre og foresatte om elevundersøkelse

Torsdag 13.desember gjennomfører vi elevundersøkelse. Se mer informasjon her

Her sitter elevene å jobber i en gruppemiks med to elever fra Topplinje Business - IT, og to elever fra Topplinje Business - markedsføring. Elevene blir veiledet av faglærerne Thor Christian Coward, Tom Strømnes, Inger-Merethe Nisted, PPU studentene Trine S. Marthinsen og Ulf Morén og leder for Topplinje Business Carina Bratli.

Topplinje Business

Her jobbes det i et tverrfaglig samarbeid mellom fagene markedsføring, IT, engelsk og oppdragsgiver Sandvika storsenter

Sandvika vgs vant internasjonal pris i Houston

Sandvika vgs vant en pris for sitt samarbeid med Lindenhurst high school og eksterne partnere i USA på en internasjonal konferansen i Houston Texas i midten av oktober.